bloGime...HU!

Az itteni közzétételt 2010.05.02. befejeztem, lásd az erről szóló (utolsó) bejegyzést. Azonban nincs vége, csupán máshol folytatom, ahol már eddig is ezzel párhuzamosan tettem közzé a bejegyzéseket, vagyis kb. egy éve ugyanaz a tartalom itt is és ott is.


Na és hogy hol ez az "ott"?
Hát itt: http://x3dgime.blogspot.com
 

a "kályha" hozzám: http://Gime.hu :-)

YouTube: http://www.youtube.com/x3dgime

Válasz-tó ;-)


2007.09.15., 01:30:00
Grupa Palotai

REMEK!

Épp megjöttem a koncertről, ahol előszőr hallottam őket élőben. Az együttes lényegében Palotai Csaba produkciója, az ő szerzeményeit játszák.

A dolog apropója az, hogy Csaba annak idején két együttesemben is tag volt (Camera Obscura és AudioVisions), és hihetetlenül jó barátok voltunk. Az előző bejegyzésben már említett augusztus eleji "beindulásom" során felkutattam az elérhetőségét, és rá is leltem: http://www.csabapalotai.hu és http://www.myspace.com/grupapalotai, és kapcsolatba is léptem vele egyből. Utoljára valamikor 1996-ban találkoztunk!

Most a koncert után beszéltünk, és hihetetlenül jó volt! Ráadásul találkoztam Mészivel http://www.mys.hu és Emesével (Csaba húga és férje), akikkel valamikor 4-5 éve találkoztam utoljára.

Csabával megbeszéltük, hogy vasárnap találkozunk mind a négyen (Camera Obscura)...

A koncerten természetesen videoztam, íme a felvételek, amik a YouTube oldalamon (http://youtube.com/x3dgime) megtalálhatóak:

 

1. rész:

 

2. rész:

 

A 3. részt a YouTube a video hossza miatt elutasította, így azt nem tudom betenni sehova.

 

4. rész:

 

5. rész:

 

6. rész:

 

7. rész:

 


előző bejegyzés:
2007. szeptember 12., 20:37:00
következő bejegyzés:
2007. szeptember 16., 23:30:00
Blog program terv és megvalósítás: (C) 3D Gime (R) 2006-...