bloGime...HU!

Az itteni közzétételt 2010.05.02. befejeztem, lásd az erről szóló (utolsó) bejegyzést. Azonban nincs vége, csupán máshol folytatom, ahol már eddig is ezzel párhuzamosan tettem közzé a bejegyzéseket, vagyis kb. egy éve ugyanaz a tartalom itt is és ott is.


Na és hogy hol ez az "ott"?
Hát itt: http://x3dgime.blogspot.com
 

a "kályha" hozzám: http://Gime.hu :-)

YouTube: http://www.youtube.com/x3dgime

Válasz-tó ;-)


2009.05.12., 12:49:55
A macskaszőr-allergiáról...

 

Egy újabb allergia-kérdést is kaptam egy E***** nevű hölgytől:

> A HIX-agykontroll listán olvastam a hozzászólásodat az

> allergiáról. ... ... ...

> Nagyon sok embert ismerek, akik macskaszőrre allergiásak.

> Tudnál erről bővebben mondani valamit?

 

A válaszom:

A macska analógiásan a Szaturn bolygóhoz jegy szerint a Mérleghez és a Vízöntőhöz tartozik.

- Szaturn: elhatárolódás, határok és keretek ismerete és elfogadása, felelősség, szigor, rend, stabilitás (szikla -> Péter), szűk-ség, csökkenés, a _lényeg_ a lényeg, hűség stb..

- A Vízöntő hasonló, ott még a szabadság is keményen bejön, a függetlenség megélésének igénye (a macska egy független lény, mint tudjuk), a hierarchia csak akkor való elismerése, ha az igaz emberi rendre és értékekre épül stb..

- Mérleg: kedvesség, szeretet, kapcsolatok, DE a kemény és szigorú akarat-kinyilvánitás (önérvényesítés, önmaga képviselete) is (!), hiszen a Mérleg egyrészt kardinális jegy, másrészt a Szaturn benne exaltációs méltósággal rendelkezik, és (amiről a modern asztrológia hajlamos elffeledkezni) a Mérleg egy violens, azaz erőszakos jegy (!), csak ezt persze úgy adja elő, mintha a mások lennének azok (Kos oppozíció)... Szóval a Mérleg "rejtetten" erőszakos, míg a Kos direkten, és a Mérleg ezt úgy állítja be, hogy mindig más az erőszakos, sosem ő...

 

Persze a mai társadalom (mint azt az előbbiekben is írtam) teljesen félreértelmezi az agresszió fogalmát, és kizárólag rosszként állítja be, ezzel persze arra "kényszerítve" tagjait (az embereket), hogy ne merjék képviselni magukat a töbiek előtt, mert az rossz, és netán még valaki megbántódik.

Eléggé agyhúgyköves dolog ez, de ez van.

Meg kell tanulni nemet is mondani!

 

Nos tehát, ha valaki a macskaszőrre allergiás, annak a fent részletezett az analógiákkal gyűlt meg a baja "lélek" szinten, s ezt kell felderíteni, hogy mi is a valódi ok. Erre megint csak használható többféle módszer is, mint pl. AK, NLP stb..

 

3D Gime, 99astro

http://www.gime.hu

http://www.audiovisions.hu

http://www.ekmmitenpet.hu

 


előző bejegyzés:
2009. május 12., 12:43:46
következő bejegyzés:
2009. május 14., 21:49:23
Blog program terv és megvalósítás: (C) 3D Gime (R) 2006-...